YOU AND ME AND A BOTTLE OF WINE

Yes! Äntligen klar, har städat hela huset, nu ska jag snart bara slänga ihop lite chokladpudding så att den hinner bli klar tills alla polare kommer. Whio, kommer bli så GRYMT.
'
Sedan ringde det även en från Vöikers (innebandy klubb) som ville varva mig, As roligt för mig! Dock är jag en fegis när det gäller sånt, "Tänk om det går skit för mig osv", Sådana otrevliga tankar dyker ju upp. Usch fy! Aja, får se om jag byter klubb... NU ÄR DET JU VALBORG SÅ ALL IN. Nah, eller ungefär.
'
Detta skulle egentligen bara bli ett inlägg där jag visade upp denna outfiten. Skulle prova att klä mig lite, "ah jag vet inte"... Detta ska jag inte ha ikväll för den delen heller.
'

NO MATTER WHAT WE PARTY TONIGHT

ÅHHH, SOLEN SKINER, DET LUKTAR SOMMAR & HIMELN LUKTAR PLAST. '
Håller på att plocka iordning här hemma, städar and so on. Ska snart hoppa in i duschen, eller kanske lägga sig ute och sola en stund? Hoppas ni har sol, annars hoppas jag att ni är avundsjuka!, Aja, titta på bilden, våran vackra tall som även STÅR I VÅRAN TRÄDGÅRD, harregud ja...
'
Ni får ha en underbar Valborg folket! TAKE CARE.
'

DU BEHÖVDE NÅGOT STÖRRE

Godkväll söndag, så jävla härligt att veta att man är ledig tills på onsdag, det värmer i mitt hjärta. Idag har jag gjort allt och ingenting vilket jag är bra på, eller jag har nog gjort rätt mycket ändå... Varit hos lilla farmor vännen, sedan hos alva, sedan matilda, sedan alva igen, haha... Aja, det har varit mycket trevligt.
'
'Halllååååå, jag ser fuckkked up ut på bilder, kanske för att jag är fuckkked up, så, där löste vi det. hah
'

SOMETIMES YOU HAVE TO BE A ASSHOLE

"Åh vad skönt det ska bli att få sova hur länge jag vill imorgon, och hela natten" Det var min tanke igår, den försvann rättså plötsligt sen. Min kära bror kom hem lite fulle och låg och spydde på toan hela natten,  vilken skönhetssömn. Sedan vaknar jag vid åtta av ett onödigt jävla sms, och sen så måste jag ju gå ut med hunden eftersom ingen annan kunde det. Nu måste jag gå och slänga mitt godis, för det är så jävla gott. fan.
'
Annars är jag på :D humör idag, wopwop!



OM VI BARA VORE NÅGOT MER

As trevlig kväll för att fira Simon, killarna drog ner och köpte kött och potatisgratäng, och så grillade vi. As gott! Nu sitter jag och har träningsvärk utan att ens ha tränat, då kan man snacka om att jag inte har gjort något på länge... Aja, Imon ska jag städa hela jävla huset, och sedan fixa lite business.'
'


SE DIG OMKRING, DU HAR ALLT DU BEHÖVER

Uh, Idag har jag varit i växjö och käkat med morsan och familjen, sedan åkte vi förbi en sväng till min kära mormor. Nu ska jag fixa mig iordning för en liten mini fest för en polare, kommer bli sjukt mys!
'

I'VE SEEN YOU, AND IT FEELS GREAT

Kom precis hem från Moheda, en liten håla mitt ute i ingenstans. Kollade på lite band som spelade sedan hängde med ett par polare efteråt. Det blev lite mer än att bara grilla här hemma kan man säga.
'
& ja, jag stör mig på att staven ser så jävla lång ut när jag ler.

IT'S NOW OR NEVER

Gahs, tog bilder i morse, eller "akut bilder" behövde några nya. Alla bilder blev helt fucked up, trött som satan, orkade inte hålla ögonen öppna, så, ah, det blir en "Im fucking tired, but i don't care" bild. Usch & fy!
Jag döpte tillochmed bilden till: LOL. Aja, harregud!
'

FEAR OF THE DARK,

Har bosatt mig hos Alva för en stund, har varit och handlat lite till helgen. Om en stund ska jag bege mig ner till pappa för att grilla. Mmh, gott!



EVERYTHING WILL BE ALRIGHT

Slänger upp ett till inlägg nu när jag ändå är på g. Det har varit mulet och regnat hela dagen, vilket fick mig att få för sig att allt i denna världen är så trist. Gahs, vilka tankar. Men nu har molnen lättat och jag inser att världen inte är så trist ändå, kanske.
'
Imorgon är det fredag, FATTA, HELG!? SEDAN VALBORG!?, kärlek.
Helgen är uppbokad och fullproppad med roliga saker, fan vad härligt.
Hatar ifall man inte vet vad man ska hitta på. Men de behöver jag ju inte tänka på nu!
'
'kärlek & hat, ändå är de så jävla underbart.

I KNOW THAT YOU LIKE THAT GIRL, SIR.

Gahs, internet har ju krånglat somfan hemma hos pappa, så i eftermiddag kom han hem och hade köpt någon apparat som fixar internet i hela huset och ett headset till mig, as schysst. Kanske inte världens bästa märkes headset, men det bryr jag mig inte om, bara det funkar till skype, + att det är tanken som räknas. 
Så jag och Pappa har suttit säkert i en timme för att fixa det där, tillslut fick vi det till att funka, ruttinerade.
'

I JUST WANNA TAKE YOU AWAY

Hey, jag tvingade min brorsa att köra upp mig till mamma för att internet hos pappa, (fan vad många familjemedlemmar det blev) Haha... Aja, internet var helt off, och jag hade fan inget att göra, kändes så jävla ensamt att inte ha tillgång till internet, så jag var tvungen att åka upp hit. Och nu känns livet helt ok igen. Hah, nejmen... Aja!
'

MR BOND... JAMES BOND

Ni får ett till inlägg för att jag kom på en sak, är det tufft att rikta en pistol mot sitt egna huvud? som egentligen är sin egna hand? Jag har aldrig fattat de, så jag var tvungen att testa. Känner mig som James Bond. Uh.
'

SO CLOSE, BUT STILL SO FAR AWAY

Godmorgon, fan vad schsst jag är som slänger upp ett inlägg nu. Är nyvaken och har ofixat hår det är därför jag ser ut som en jävla zombie, till och med IRL. +mitt lillfinger ser ut att vara en enda köttklump, men det kaske den är... Får kolla det. Haaha.
Min Vovve är också vaken, som förövrigt heter Ragge, fan vad tufft.
Nu ska jag platta håret, och vänta tills 12.20 då jag får lunch, är dö hungrig, men frukosten kan slänga sig i väggen. Så, ja!
'

I FUCKING NEED TO SLEEP EARLIER,


YOU ALWAYS MAKE ME SMILE BOY

Denna dagen har gått skitfort, och ändå har jag gjort allt och ingenting.
Sen tänkte jag på en sak, jag har inga känslor ikväll, antingen brukar jag vara as glad, eller åt andra hållet, helt nere. Eller fruktansvärt trött. Men jag är inte nere, inte trött, jag är helt okej glad, jag vet inte, känns as konstigt. Det går inte beskriva. Aja, skit samma, jag förstår inte ens det själv. Haha, You make me Rock.
'



OH I SWEAR TO YOU, I'LL BE THERE FOR YOU

Kom hem från min polare Alva för en stund sen, nu sitter jag på altanen och har målat tånaglarna, usch. Vet inte vad som flög i mig, brukar aldrig göra det, men det var väl en sommar kick. Det blev iaf fint. Solen skiner.
'
Plus att det ska bli 22grader på VALBORG, hur nice är inte det!? Det har regnat varje år på valborg så länge jag kan minnas. Haha, fan vad nice, då kan man vara ute och röjja för en gångs skull!
'

I CAN'T RELEASE MYSELF

Måndag, Den var ändå helt okej idag, en helt okej skolmåndag. Jag vill att innebandy träningarna ska börja igen, för jag sitter fan och gör ingenting... Gahs, kan ju ut och springa, men har ingen jävla musik så det går inte. 
Påtal om ingenting
, Jag längtar till Valborg, för det kommer bli hur jävla grymt som helst. Just say'in.
'

AND NOW I DON'T EVEN NEED YOUR LOVE

Åkte med farsan till växjö, grand. Hjälpte han att hitta ett par snygga jeans och en tröja. Det blev ett par röda Jack'n Jones chinos. Trodde aldrig att det skulle passa på honom, but dad, you rock! Dem var as snygga!
'
Sedan fick jag ett par svarta jeans, eftersom mina gick sönder i bilen påvägen in, Haha... Otur.
Detta är t-shirten jag köpta i Malmö. Mmh...
'

MAYBE I'M JUST BORED OF LIFE AT THE TIME

Godmorning fucking sunshine!
Idag är det söndag, hatar söndagar, dem är onödiga... Lika onödiga som måndag-torsdag, vill bara leva på fredagar och lördagar. Det hade varit tufft. Haha. Jag vet inte vad denna dagen bjuder på ännu, ifall ingen rolig jävel hör av sig tänker jag sitta hemma. Sådeså. Hah!
Jag, Filippa, Jonna.'



I LOOK AT MYSELF, AND LAUGH LIKE YOU DO

Kom precis hem från Malmö, trevlig stad det där, ser likadan ut som alla andra städer osv. Shoppade lite lite lite, bla en ny töjning, på tal om de, jag funderar på om jag ska fortsätta med att töja högerörat, eller bara vänsterörat. Hm. Sedan en vit topp med spets, sommar style.
'
+Min mobil är sönder den går inte att starta, och garantin gäller inte. Jag har inga nummer eller något på den jag har nu, men orkar inte bry mig om det. Alltså måste jag köpa ny mobil igen, fuck, har inte haft den andra i ett år ännu. Aja, That's it.
'

WHERE IS MY SUPERHERO!?

Skrattar åt mig själv när jag tar lite "hey, look at me fkn bitch" bilder. Hm, känns faktiskt konstigt att lägga ut dom eftersom That's not my style typ, men aja. Jag sitter och myser med gitarren, spelar lite. Försöker planera morgondagen med det orkar jag inte, stationen 09.15 är det ända jag behöver veta.
'

BEFORE I DIE, PART TWO


I DON'T NEED TO BE YOURS,

-JUST THE ONE YOU CALL WHEN SOMETHING IS WRONG.
'
Jag är trött. Alla konserter avklarade, sjukt tråkigt, eftersom vi är ett härligt gäng där. 
Imon ska jag dra till Malmö och kolla på innabandy SM-final med ett par polare. Annars är nog min helg ganska lugn, det lär säkert dyka upp något. Men ikväll ska jag vara hemma, käka kinamat och inte göra ett skit!
'


YOUR BLOOD ON MY LIPS MY DEAR.

Har nu haft konsert för allmänheten, gick super bra. Om jag ska erkänna var jag inte riktigt sugen på att uppträda innan. Kom dit halvt uttråkad och kommer hem med värsta smilet. Det där är coolt.
För er som inte vet så lirar/spelar jag Elbas. Träbit med fyra strängar, you name it.
'
Fick tillochmed en ros, Jag har vampytänder, farligt. Och sedan en jävla glugg? hallåå vad kom den ifrån uhh. haha'
'

I JUST DON'T TRUST PEOPLE THAT EASY

Vad är detta för någon jävla "fuck you, I don't care picture", jaja, det vet jag inte själv. Den fastnade iaf på bild så jag måste nog ha sätt ut så. Hm... Ska snart dra och spela igen, igen, igen,igen
'


I NEED A NEW SUPERHERO

Kommit hem från repet, (känns dom om det är de ända jag skriver om) men det får ja göra nu i några dagar till.
'
Behövde lite kläder till imorgon som låg i tvätten, HALLÅ? JAG VET INTE HUR MAN STARTAR TVÄTTMASKINEN, Har tryckt in knappar och allt det där, men den går inte igång. Fuuck, kan det inte bara finnas 1knapp!?
'
+ Pappa är inte hemma, & han har råkat få med sig min mobil laddare så min mobil har slut på batteri, död. Nu när jag behöver den som meeest!
'
Sen har vi nationella i Engelska imorgon, så jag måste stress plugga lite, suger på engelska, satsar på G. Haha...¨
'
Jag & min bästa polare Alva, Wiho.


TAKE ME AWAY, JUST YOU AND ME

Har lektion och ska snart dra hem, när jag har kommit hem ska Frida komma och hämta upp mig på moppen, (ouh, åka moppe, fan vad tuff jag är) Haha, nejmen. Ska repa ikväll igen. 
'
Bjuder på en bild från Varberg, Frida, Jag & Sara.


GAHS, SOMETIMES YOU DRIVE ME CRAZY

Hallå!? Alla ni som har långt hår, varför färgar ni inte topparna!? Sjukt snyggt. Gahs, Love it.
'

MY MOMMA WOULD BE SO ASHAMED

Varit i skolan, somnade seröst på lektionen. Fråga mig inte varför, utan jag gjorde bara det. Ja, antagligen måste jag ha varit jävligt trött. Sedan har vi repat hela dagen efter det från 16.00-21.00, så är precis hemmkommen. (vilken konstigt ord, harregud..) Aja, ska äta lite och duscha. Ingen annat planerat nu, skönt.
'
Förlåt för sena inlägg, men ja, ni förstår väl att jag har mycket att göra, Take Care!
'


WHEN YOU ISN'T AROUND, IT'S HARD TO SMILE

Har repat hela kvällen, jobbigt, och högt. Tänkte att jag skulle se bigbrother nu ikv, men eftersom att jag inte har hunnit se gårdagens avsnitt ännu tänker jag inte kolla på det ikväll. Har bara lust att sova, men har inte packat upp från cupen ännu (gah, kommer lukta så gott, qdgowph1234djkehdj) orkar inte packa upp det nu ändå. Nej usch vad jag klagar. 'Är så svag, ger dig en kram.
'

I JUST WANT TO MAKE IT

Förlåt för världens sämsta uppdatering, men har varit på innebandycup och inte hunnit uppdatera. Så, har precis kommit hem. Så nu ska jag packa igen och sedan åka ner till farsan. Orkar inte skriva något mera för tillfället,  eller inte lägga upp några nya bilder för den delen heller. Hörs!

SOMETIMES I GET DRUNK JUST TO CALL YOU

Sitter och lyssnar på Takida, Iron maiden, Demotional & sen lite andra as goa låtar. Älskar när en låt är helt perfekt, så att den passar till just denna stunden, den går inte för sakta, och inte för snabbt, alltså är underbar. It's a great feeling!
'
Var även och köpt ett NYTT silverschampo, Tack gode gud för det. Blev ju fan förbannad på den andra skiten. Så nu kan jag känna mig hel igen, och slippa ora mig för gula äckliga nyanser i topparna.  Jag har det heldre grått/lila ist för gult. Men vem har inte de?...
'

AND ISN'T IT IRONIC, DON'T YOU THINK

Goddag Torsdag, här har ni min outfit och ett oskyldigt litet ansikte. Egentligen gillar jag inte bilderna alls.
"God Morgon på påsarna under ögonen"
'

I JUST LET MY LIFE PAST BY

Sitter i skolan, jag har spanska men jag super på det eftersom jag inte orkar anstränga mig, + är det onödigt. Sen har jag fyllt i en ledighetsansökan för 3timmar? (hallllååå, onöööödigt på hög nivååå) Aja, det var väl inget jag ville komma fram till i detta inlägget. "knock knock," -who's there? "someone who don't care"
'

BEFORE I DIE, PART ONE


JAG DANSAR, MEN JAG KÄNNER INGET

Har varit och kollat på när p96 har spelat skol-sm i innebandy i jönköping, slutade med att dem kom 3:a, (av hela sverige), låter inte helt fel.
'
Så nyss hemkommen och jag är sjukt trött, hela tiden, tror fan jag ska köpa Chi San eller så får jag väl börja dricka kaffe. Nej, usch, jag gillar inte kaffe, det blir att tvinga mig själv till de, om jag orkar. Haha
'

WON'T YOU SAVE ME FROM MYSELF

'

THIS SHIT IS REALLY SHIT

Tänkte bara tipsa om ett silvershampo du INTE ska köpa. Silver Reflex. Fruktansvärt värdelöst.
'
Mitt hår är inte gult, endast halv/gult blont i topparna. De tog inte ens bort de, utan jag tycker att de blev gulare.
Tänkte bara testa eftersom tycker det är onödigt att lägga 200kr på det jag brukar ha. Detta kostade bara runt 60kr på Maxi (!?).
'
Köp istället Silver Schampot Cycle Vital, finns hos frisörer, kostar runt 200kr.
'
(Obs: Det värdelösa silver schampot)

EVERYTIME I SEE HIS SMILE

-IM FALLING IN LOVE OVER AND OVER AGAIN.
'
Gahs, jag blev glad för att de har tittat in flera läsare under dagarna, whio. Happychey. Hoppas ni stannar.
Detta är ett gulligt godnatt inlägg, skola imon, tagga att stiga upp.
'
mmh, snygg.

HAN LYDDE BARA ORDER OCH SITT LAND

Från början var detta en helt vanlig tjocktröja, (dock glömde jag ta kort när den hade ärmana kvar) men ni fattar väl hur den såg ut med ärmarna. Sedan klippte jag av ärmarna, & sydde fast knappar så att jag kunde sätta dit päls vid luvan. Hope you like it. 
'
Avklippta Ärmar:


Med päls vid luvan:, (sitter fast med knappar så att man kan ta av pälsen)





MY BRAIN IS HANGING UPSIDE DOWN

Ey, varit i växjö idag, käkade på någon resturang eller något. Imorgon ska vi ha spex foto, (alla skolans 9or klär ut sig, osv) lat som jag är ska jag och några polare bara ha one pice, nappar & kuddar... Bebisar som har kuddkrig. Hah, fjolligt gulligt. Nu har jag huvudvärk och dricker äppekjuice, TUFFT.
'
Aja, Har även fixat en munkjacka idag, laddar upp bilder senare.
'


OH FUCK, MY JACKET IS GOOD

Har varit hos alva, snodde hennes symaskin, satte mig ner och gjorde om min jeansväst (som jag hade på mig) till en jeansjacka med luva. Haha, det bara blev så. Är faktiskt sjukt nöjd.
'
Min bästavän idag:
'
Jeansvästen (före åt vänster) Jeansvästen (efter åt höger) JEANSJACKA MED LUVA IN MY <3.





THIS IS THE WAY WE ROLL

Sitter vid köksbordet, och väntar på att alva ska laga klart middagen, vi ska äta middag direkt utan att äta frukost, fan vad vi är busiga. Hah.

WHAT IF I TOLD YOU

GODKVÄLL, jag & alva har fjollat oss hela kvällen, pinsamt kul. (ja, vad annars brukar vi två göra), helt sjukt.
I like it.

LIFE IS WHAT YOU MAKE IT

Glad påsk, eller jag vetifan vilken dag man säger det men ah, Glad påsk iaf. Gahs, fick påskägg idag, godis, godis, godis, godis, godis, pengar, bio, osv. whio, tror att jag har varit en extra snäll flicka.
Tur att min bästavän aalva kommer hem till mig ikväll då, så slipper jag sitta och vräcka i mig allt själv, + att jag får trevliga skratt. Haha.
'

FALL DOWN, AND STAND UP

Uh, idag har jag käkat påskmiddag hemma med, farsan, hans flickvän, hennes två barn, & brorsan.
Sedan har jag varit så gullig att jag har lekt kurragömma & spelat innebandy UTE (harregud, KALLT) med hennes barn, va blir det (bonus syskon?)... aja skitsamma, dem är trevliga iaf! love.


OH, THAT SMILE IS THAT SMILE

Oredigerade bilder från igår, det får ni stå ut med. Haha, underbart. 



RUNNING AWAY WITH YOU

GODMORGON, jag har sjukt bråttom, vaknade för en stund sen. Ska på "släkt/påsk"kalas(wft!?), är trött somfan. Lägger upp bilder från igår senare. ppeace.

I WANT YOU WHEN I'M DRUNK

Uhh, tittar på Mtv, jag vet dock inte varför, vill att Jersey Shore eller något annat underhållande program ska börja. Kom hem från Jonna för en stund sen, okej typ två timmar sen. Men iaf, vi letade efter snygga kläder i garderoben och andra tuffa saker.
'
Jag gillar att se drogad ut, mh.
Tufft'

I WILL MAKE YOU NEED ME

Tänkte bara säga hej, annars vet inte vad jag ska skriva... Sitter och väntar på en polare som ska komma vid fyra. Jag har inte orkat fixa mitt hår idag, bara plattat de... Ska bara spraya lite hårspary i det, så att det blir lättare att styla imorgon. För imorgon är det torsdag, då ska jag partajja.



YOU ALWAYS BRING ME UP & DOWN


I CAN WALK WITHOUT YOU

Mina nya skor, ur snygga! 299:-/st på Skopunkten. Man går as bekvämt och dem är sköna!








OH FUCK, I HATE JOKES

Har fått frågan förr, gjorde de ont att ta medusa?

Jag hade föreställt mig att det skulle pissa blod, och att det skulle göra verkligen fruktansvärt ont, 10/10 på "smärtskalan". Det enda som gjorde ont var när han tryckte kanylen igenom läppen. Men det kändes ingenting när han satte dit smycket, och det blödde absolut ingenting, konstigt.
Men efteråt var kroppen i "chock" så det kändes som om jag skulle svimma, dock inte för att de gjorde ont.

+ att läppen svullnade upp så man får as snygga & stora läppar för ett tag, ohhhh!
'
Jag kan inte avgöra ifall svart eller silvrig piercing är snyggast, men just nu passar den svarta till mina töjningar.
'

I WANT YOU TO CARRY ME HOME

Jag har gått hem från en polare nu, okej, jag gick halvägs sedan tvingade jag min bror att hämta mig. Kände mig en aning lat, men det var kallt somfan. Missade även bigbrother, fuck, får helt enkelt kolla på datorn.
'
bjuder på en gammal bild, utan piercing, 2mm töjning (har 4mm nu...) & lagom kort/"långt" hår.

I'M NOT SUPERMAN, I'M SUPERWOMAN

Ska dra mig mot stan och se ifall jag hittar några fina skor, sedan titta på match med polare.
Man blir snurrig av att kolla på denna bilden, ursäkta mig.


MAYBE I'M JUST SCARED TO LOOOOOOSE

Godmorgon! Idag har jag ingenting planerat, blir nog att dra till någon polare senare isf... Jag borde städa mitt rum, allt ligger på golvet, But I don't Care Atm. Aja, Solen skiner iallafall, happyface!
'
Det blir nog att dra sig ut på altanen med musik och njuta i solen.


HE JUST DON'T KNOW, AND THAT'S IT

Har varit på ett fyspass ikväll med ett par polare, trodde jag skulle dö ett tag, riktigt jobbigt. Nu är det dock inte jobbigt längre, och jag är inte trött för den delen heller. Just nu iaf. 
'
Hah, nu är det inte 1:a April längre, skönt. Slippa höra allas dåliga skämt. 


I GOT EVERYTHING I NEED TO SMILE

Klippte sönder min förstora Jeansväst till en kortare, sedan klippte jag av en skjorta. Här är resultatet. mmh, love it.




FALL DOWN SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT


RSS 2.0