see you tomorrow? - NO.

TEXT RADERAD. helvete, skrev en ny text, men jag ska inte skriva här, blir bara dumt och fel. alla är dumma och felaktiga, eller kanske nej men ah
 
bilden är bra, känner mig hemma i den. Hah, sorgligt va?
 
 

fan, skulle ju inte skriva något mer jävla inlägg

hatar att tvinga mig själv att göra ingenting, spendera lite jävla tid med sig själv är hemskt och förjävligt! Man kunde likaväl ha gjort något roligt eller något som få en att må bra. Nu är jag hemma själv och kan göra vad fan jag vill, fyfan vad tråkigt. så nu ska jag tycka synd om mig själv,
Livet suger snopp när man umgås med sig själv, hejhej
 
+Kom hem från Ljungby idag, drog en sleeep over at Ida's place igår, grym tjej.
tänkte liksom bara slänga upp något positivt med livet. :)))))
 
 
Tumblr_m0oxw0ej6e1qlqncyo1_500_large

EELIEIN @INSTAGRAM +SÅ KALLAD ENSAM VARG

Haha, nu har jag skaffat Instagram, följ mig där för här lär ni inte se så mycket mer av mig. 
Instagram: Eeliein (Elin Pettersson)
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
LÄS PÅ EGEN RISK, NI KANSKE INTE KOMMER ATT FÖRSTÅ NÅGONTING. 
-När jag var på öland skrev jag en skit lång antecking om människor i mitt liv, jag orkar inte skriva av och dela med mig av allt, för vem orkar bry sig egentligen?.
"Jag har fullt med underbara människor omkring mig och vänner som har mycket och absolut ingenting gemensamt med varandra, men jag finner alltid något gemensamt hos varje eftersom det bara är så, That's it.
 
Sedan har jag vissa "perioder" där jag kanske är med en polare eller flera polare någon vecka i sträck utan att träffa "de andra" eftersom att just då behöver jag umgås med dom för att må bra, och då gör jag det.
 
Människor som tar en förgivet funkar inte riktigt, tillexempel att jag alltid ska höra av mig eller komma med värsta fräcka ideérna så kan man lika väl dra, för jag behöver inga sånna personer i mitt liv. Men visst, ibland kan jag vara dålig på att höra av mig, men det beror antagligen på att jag har gjort det tusen gånger innan, att jag inte har tid, eller att något är fel, Simple as that.

De som känner mig vet att jag inte är någon såkallad "ensam varg" utan att jag vill ha och behöver vänner/folk omkring mig, (vem behöver inte de egentligen?), jag är social av mig, älskar att få andra att må bra, trivas i mitt sällskap och att träffa nytt folk, skapa nya "relationer/kontakter".
 
Men det finns en sak som seriöst är svårt för mig det är folk som ständigt är nere, folk som hatar livet, folk som sänder ut dålig energi, (Visst, alla kan vara nere i vissa perioder, det förstår jag för det är ju även jag), men jag har svårt att vara runt personer som sänder ut dålig energi, som är negativa eftersom att jag har lätt att bli det själv, men jag försöker alltid att hjälpa personen, ge personen en hjälpande hand, för jag är ganska förstående, men ifall personen inte vill ta emot någon "hjälp" utan bara blickar ner direkt så finns det inget mer jag kan göra mer än att vänta på "bättre tider för personen", och det är de jag har svårt med, jag har knappt tålamod till sånt för det får mig själv att må dåligt och att "sjukna ihop".
När jag är med vänner eller med andra människor är jag oftast glad och pratsam, men när jag drabbas av "min sjukdom" (haha)  "Jag orkar inte bry mig", då orkar jag verkligen inte bry mig om någonting. Då är det liksom, "stay with me and I will care, leave me and I don't give a fuck" och den inträffar tillslut i sånna lägen, så detta var mera typ bara en "varnings text" till mina vänner eller dom som jag har omkring mig.
För ifall jag slutar att bry mig så vill jag att ni stannar ändå.  Aww, gulligt av mig.
 
Texten blev jävligt lång ändå, knappt jag förstår den själv, hoppas ni tolkar den rätt! Men det var en bra text att säga "hejdå hejdå/för ett tag" här.  PUSS & KRAAAM!
 

Så folk, INSTAGRAM: EELIEIN -
Elin Pettersson

123456789 10

en fånge i vacker frihet,

FATTAR INTE RIKTIGT MIN STYLE MED LIVET

Nej, fattar inte riktigt min style med livet, vaknade idag och började vandra iväg förlångt i mina tankar så jag tyckte att allt sög och var onödigt. Men ah, allt suger väl ifall man inte gör något åt det.
Så då bestämde sig minsann elin för att göra något åt det, ställa sig i speglen och räcka fuck you och se arg ut var en idé, funkade väl. Haha, Nejmen, kära vänner räddar mig alltid i dessa stunder, kärlek till er. hihih 
Kära Madde vännen kommer bort till mig ikväll, sen ska jag/vi hänga med skit philip grabben och COMPANYY. Kommer bli grymt! 
 
Musiken har också hjälpt mig att rädda denna dagen, wiho, LYSSNA PÅ DESSA GODINGAR!:
 
 

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går

Lägg din hand på min kind och visa mig vägen.
Kommer du ihåg den? 
Det känns så skönt och komma hem.
För när du ser mig, blir du lycklig 
Om du känner dig ensam, öppna dig då.
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå.
 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Vart jag än går, vart du än går.
Jag vilar här på ditt bröst.
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum.
När du i stillheten tätnar.
Men jag hör dig. 
 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går 
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går 

Spela vår låt nu, ta mig med storm.
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång 
Bli nu ett med mig darling.
Jag vet att vi kan.
Men sen vill jag hålla din hand. 
 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går 
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

IT WAS CCCCCRAZZZY GRABBAR!

Vill tacka underbara Frida som drog med mig ut till Philip där vi chill festade med lite folk, var hur kul som helst! Piercade även en polare i läppen, haha, det hade jag aldrig gjort nu, fyfan, men det gick perfekt dock!
Nu har jag halvsovit mig igenom hela dagen och har en jävla huvudvärk så jag tror jag smäller av, uschh.
Känns som lördag förövrigt. 
 

HELLO BIIITCHES, IM READY TO ROCK

Jag har bytt piercing till en större, (för er tuffa som ser det), det var väldigt ovant att ha en sådan stor kula, men nu har jag vant mig och de känns fräääääckt. Som sagt snart kommer Frida, och jag vet ärligt talat inte vad hon ska göra med mig, ta mig iväg på någon roadtrip kanske!? Aja, vad det än blir så blir det säkert grymt!
 

MITT HÅR ÄR RUFFFSIGT OCH SNART KOMMER FRIDA

Mitt hår är nytvättat och jag har inte gjort någonting med det, känns som det duger iallafall för idag!
Sen kommer Frida och ska hämta mig, sen ska hon röva bort mig, jag vet inte vart jag ska :((((( så frågar hon om jag vill sova på stället vi ska till eller inte.. Hm, vafan händer!? hahaha, as fräckt! Nu blev jag Glaaad!
 

I'M OUT OF CONTROL AND AT TIMES HARD TO HANDLE, BUT

"I'm selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I'm out of control and at times hard to handle.
But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
- Marilyn Monroe
 
Tumblr_m2a0msfohj1r78fnto1_500_large
 

BOMBAR LITE BILDER MED ETT LOSTFACE OCH NYA JACKAN

Nya jackan, älskar den eller något sånt. GRYM, man kan ta av luvan hit&dit, dock är den ganska lång men det är sånt man får leva med. Den är väl marinblå eller något i den stilen, fräckt. 
 

JAG HAR FAMLAT I MÖRKER MEN I DIG SÅG JAG LJUSET

Imon ska jag dra in till stan med Esin som jag inte har träffat sen skolavslutningen, ska bli skönt!
Äntligen kan vi ta vårt snack om att klaga över saker, vilket vi är bra på! Haha! Nu ska jag käka lite honungsmelon, eller något i den stilen, fyfan vad gott! Och sätta mig framför tv för en gångs skull. Tufft!
Här såg man ledsen ut ja, självklart! 
 

VILL FÖRSTÖRA MIG MED MERA FINT SKROT AND SO ON

Vad händer!? Har kommit fram till att jag vill ha smiley, hade varit fett snyggt. Men det blir ju inte lika snyggt för jag har ju min cp glugg, alltså kan jag inte ha den piercingen, men ska fixa gluggen en vacker dag, då jävlar. Så då funderade jag helt enkelt på en helt vanlig jävla tungpiercing, fint med lite bling bling i munnen. men fan, blir lite skrajj eftersom det antagligen gör as ont, smärtan vinner än så länge... Så ja, mina planer förblir drömmar ett tag till. Förutom en då, ska in till stan någon gång nu i veckan och köpa töjningar så jag kan töja lite till iaf. Vilket jag egentligen inte får, men ja, det är snyggt. Sjukt snyggt på killar också, oh my goood. :§§
 
 
 

SORRY, I WAS JUST... TRYING TO BE NICE


HÄLFTEN AV ER HADE JU DÖTT, SYND FÖR ER'

Det hade varit så skönt ifall jag hade kunnat skriva och lägga upp vad som helst här, att kunna dela med mig av mitt liv lite för mycket. Men nej det går inte för då misstolkar väl varenda jävel vad jag egentligen menar, och anser  att det jag skriver är riktat mot dom själva när dem inte behöver ha med saken att göra, sedan ställer frågor som jag inte kan eller vill svara på. Tex, Att slänga upp mina tankar i ett inlägg, hälften av er hade ju dött. synd för er.  Man måste hela tiden anpassa sig efter andra människor vare sig man vill eller inte, samma sak gäller med texter. Svårt att förklara vad jag menar, men fattar ni så fattar ni.
Tolka inlägget som ni vill så länge ni tolkar de rätt, det lät svårt.


ÅH HELA LIVET VAR ETT DISCO FÖR ETT TAG

Dagen som började med cp väder blev inte så dum ändå! Drog på en zöt picknick med alva, sen chillade vi med Zack och Arvid ett tag, fräckt. Nu sitter jag hemma hos Alva och solen skiner ute och det luktar grillat. Kan knappast bli bättre eller? jo, (vänta, hej oskar jag vet att du läser detta), om du var här. pusss
 

HEJ HEJ CP VÄDER

Vart är cpppppppp solen!? halllååååååå!? faaaaaan, nu drar jag till alva, solen kan hänga med om den kommer fram. gah, då måste jag väl ta och byta om dåååååå, fwuet3r64hednolfö958 AGGRESSIV TJEJ.
 

EN BADDAH BADDAH BONG I HUVET PÅ BABYLONG!!

Borttappad piercing, två fuckade naglar som är borta, ett halvt fuckat öga, skitit hår och allmänt lagom sliten that's me TODAYY. Det var grymt igår, fan vad härligt!! Fräckaste partaajjet tusen år, grymt folk även fast vi inte var så jävla många, men mer behöver jag inte säga! Tack till er, underbart.
 
slänger upp bilder senare, så håll ögonen öppna, wopowpop.

IN KOMMER ALLA SOM VILL HÄNGA MED

Vi chillar hemma hos Frida, fult ös medvetslös tycker jag skulle passa ikväll! Nej vi är alla änglar så det blir hallonsaft eller något i den stilen! eller? Jag är då flikkkan med ett halvt ansikte och ett svart hål och dom andra är helt onödiga jävlar! nejdå, älskade polare, <3 till er.


SKÅL OCH KÄRLEK TILL ALLT GRYMT FOLK'

AS SKÖNT ATT ÄNTLIGEN HA LOV, KÄRLEK. Lärt känna nya GRYMMA personer osv, fräckt!
Just nu sitter jag och lyssna på härlig svensk skit, typ RMK, Kapten rööd, Syster sol, Hååååkan, sommarstyle över det tycker jag! du e la go, hey, så jävla go.
Sedan ikväll blir det att dra och fira en polare som fyller år, grilla med lite grymt folk, kommer bli as tufft.
Fan det är ju grymt folk överallt nu för tiden!! 
 

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

 

OH IT'S WHAT YOU DO TO ME

Trött som ett as utan att ha gjort något speciellt, bara chillat på jobbet.
Mitt hår, ah... kan ju säga att jag önskar att jag inte hade klippt det men det kunde vara värre.
Igår var det en as chill kväll, hängde med Jonna, Friduuus, Zack, Arvid och några fler till och från, fräckt.

THAT'S COOOOOOOOL SIR!

Sitter/står/springer runt och äter macka och dricker apelsinjuice, råkade spilla ut hälften, fan. Hah! Letar också efter min webbkamera, (eller jag letar inte nu just), jag vill bara hitta den, eller ha den nu!!!!!! Det är ju tråk utan bilder, right? Jag har bara massa bilder från typ 100år sen på den här dator, och vem vill se dom......
-så en fräck repris bild här, nu fick jag bråttom, hejhejhej2
 

'YOU HAVE MY NUMBER, SO CALL ME MAYBE?

Frisör besök imon, får se om det blir gråt eller skratt, Haha. Eller ja, det märker ni väl ifall jag lägger upp någon bild på det eller inte. Imon blir det också att dra till Emma för att hänga med tuffa guuys and giiirls, det blir grymt.
-ska bara slänga upp en bild på ögongodis, mmh.'YOU HAVE MY NUMBER, SO CALL ME MAYBE?
 
 
 

-SEE YOU TOMORROW? -NO.

uhu, nån tavla jag kluddade ihop för någon kväll sedan. På något sätt gillar jag den hyffsat mycket, ser dock ut som att en tvååring har målat den, eller något i den stilen. Men en tavla betyder ju alltid något, eller den visar ju alltid någon känsla, vilket är upp till var och en vad dem tycker. ENJOOOOY!
 
 

ALLTING LÖSER SIG ÄVEN FAST THE BÅTTEN IS NÅDD

Vissa saker kanske dödar mig, allting kan vara över imon,
men Timbuk sa att allting löser sig även fast the båtten is nådd.
Men de är något man får leva med'
  
Har precis fått veta att jag kom in på skolan/programmet jag sökte, känns grymt skönt. Katedral Samhäll-Idrottsledarprofil/Beteende. Får hoppas att det inte blir allt för tråkigt när jag valde samhäll... Men det är säkert grymt folk som ska gå där, hoppas jag. Hm, får väl byta i värsta fall! 
 
 
 
 

DET FINNS INGENTING SOM KAN FUCKKKA DET JAG KÄNNER JUST NU

Oh heey, Nu är jag sådär konstigt glad för ingenting, eller jo, kanske för att jag är sjukt taggad på att dra till frisören på onsdag och klippa mig, eller för att jag inte har något att oroa mig över just nu. Aja, tummen upp på det! Imorgon ska jag jobba, sista veckan nudå, sen är det sommarlov. Hoppas på att värmen kommer!
 
 

BEROENDE AV ATT FÅ VARA EN DEL AV TRE MINUS ETT

Hemma från en vecka i Bosnien, och fan det var riktigt skönt att vara borta ändå, träffat nya underbara människor och varit i värmen. Känns trist somfan att vara tillbaka i hålan, kunde ha stannat där och hängt med fräcka personer, för här händer det ingenting. Aja, får se om jag orkar ladda upp bilder eller något mera, vet inte. 
FLY SIN VÄG FÖR ATT FINNA HAPPINESS. TAKE CARE
 

RSS 2.0